Funktion. Hållbarhet. Smidighet.

Vi utvecklar, designar, producerar och agerar som underleverantörer för våra kunder. Vi är en av de främsta tillverkarna av manöverdon, främst för bilindustrin men även för andra industriella materialhanteringsapplikationer. Varje dag driver och inspirerar vi varandra och våra kunder att bli ännu bättre.

Har du ett projekt som vi kan hjälpa till med?

Handmanöverdon

Vi erbjuder ett brett utbud av manöverdon, som kan manövreras med bara en hand. Dess form, med sitt cirkulära tvärsnitt, gör manöverdonet lätt att greppa. Manöverdonet från Kjellbergs Plast AB har belönats med ett designpris. Juryns motivering till utmärkelsen:

“Självklar form med bra grepp för ute- och innemiljö. Tydliga, stora knappar med bra respons och nya tillägsfunktioner, allt löst på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt.”

Vi har inga begränsningar

Vi har erfarenheten och resurserna för att utveckla och producera, baserat på kundens behov, en skräddarsydd plastprodukt eller manöverdon.

Vi är certifierade enligt kvalitetssäkringssystemet FR2000 (enligt ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70) vilket innebär att vi uppfyller de högsta kraven som våra kunder ställer på våra produkter.

Funktion, hållbarhet, smidighet – helt enkelt!

Få en rundtur i vårt företag

Bästa lösningarna

Låt oss arbeta med ditt projekt tillsammans

Se vår interaktiva broschyr

Ta en titt och bläddra igenom vår interaktiva broschyr. Ett annat sätt att lära känna oss bättre.