Handmanöverdon

Handmanöverdon

Ergonomiskt handmanöverdon

Ett smidigt och ergonomiskt manöverdon som kan skötas med en hand. Donet har ett runt tvärsnitt som ger bra grepp. Det invändiga och lätt utbytbara kretskortet gör det möjligt att använda olika kombinationer av komponenter för varje speciellt användnings- område. Manöverdonet har skyddsklass IP-65.

Flexibel & funktionell

Kretskortet ger möjlighet att använda olika kombinationer av microbrytare i donet. Kanske behövs det två eller tre funktioner per tryck- knapp för att kunna manövrera t. ex ett lyft- bord eller ett tippflak. Kanske vill du spara dina inställningar när du höjer eller sänker din justerbara säng med hjälp av manöverdonet. Det är egentligen bara dina egna ideér som sätter stopp för användningen. Det kanske krävs en speciell färg på donet eller att det måste låsas för obehöriga. Möjligheterna till specialanpassning är många!

Designpris

Manöverdonet från Kjellbergs Plast AB har belönats med ett designpris. Juryns motivering till utmärkelsen “Utmärkt Svensk Form” löd: “Självklar form med bra grepp för ute- och innemiljö. Tydliga, stora knappar med bra respons och nya tillägsfunktioner, allt löst på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt.” Donets form och design är patenterad och mönsterskyddad.

Download:
3-knapp låsbar

Objekt 1001

3-knapp med nödstopp & låsbar hållare

Objekt 1002

3-knapp med magnethållare

Objekt 1003

2-knapp med hållare

Objekt 1004

2-knapp med upphängare & magnet

Objekt 1005

2+1-knapp på topp

Objekt 1006

2-knapp med upphängare

Objekt 1007

2-knapp med omkopplare

Objekt 1012

2-knapp med belysning

Objekt 1013

3-knapp med kabel upp

Objekt 1014

3-knapp med upphängare och hållare

Objekt 1015

3-knapp med hållare och kabel på topp

Objekt 1016

4-knapp handmöverdon

Objekt 1018

Manöverdon H1

Manöverdon med täthetsklassning IP66 som tål det mesta. Vi formsprutar manöverdonen samt monterar dem. Detta är ett väldigt uppskattat manöverdon då vi har en magnet i bakstycket för enkel placering. Vi har även en plåt med dubbelhäftande tejp då ej magnetisk metall finns inom räckhåll. Manöverdon har ett ergonomisk utförande och med lättryckta knappar. Eftersom vi själva monterar dessa kan vi vara väldigt flexibla och kundanpassa med färg och kablage.